Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın anında tahliyeye imkân veren yangın kapısı, sair zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu kondisyon yoklama edilmelidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir kanatının sarih olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

ürkü bar sayesinde içerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı esaslı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış örgülabilir.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek mecburiyet ve güvensiz olacağı kucakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Umumiyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden döşeme seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine reva olarak belirlenen yerlere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik ciğerin tercih edilir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve Yangın Çıkış Kapısı yangının arama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanır.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bapnın güzel duyu bünyesı ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page